Voxeværket Fredericia bliver en realitet

I Voxeværket har vi to ben at stå på, når vi går ind i en ejendom. Enten lejer vi hele hytten, eller også faciliterer vi den for en ejer. Inden vi fortæller videre om Fredericia, kan jer der synes det er interessant, og tænker i samarbejde med Voxeværket, læse mere her.

Voxeværket lejer nu i Fredericia

Voxeværket på Egumvej har været til i en rum tid. Nu er det bare anderledes – for nu lejer vi selv ejendommen. Vi er både tilfredse og glade, da det giver nogle fantastiske muligheder for at tilbyde gode muligheder til lejerne i Fredericia.

Kontaktperson for ejendommen er fortsat Henrik Oxe, (Tlf. 22181220). Han er i Fredericia cirka 1-2 gange ugentligt, så det er ham du skal kontakte, hvis du kunne tænke dig at se på kontorerne i Fredericia.

Stadig ledige kontorer

Der er enkelte lukkede kontorer ledige. Det går stærkt, da kontorhotellet er super populært. Hvis du går på siden for kontorhotellet på Egumvej her, så kan du se hvilke der er ledige – og hvordan du booker en fremvisning.

Kontorerne der er tilbage er af to forskellige størrelser. Du kan leje et kontor med plads til 1-2 personer, eller 3-4 personer. Der er muligheder både på første sal og i stuen.

I hele kontorhotellet er der plads til lidt over 20 virksomheder. Der er både mødelokaler og frokoststue. Når du lejer et kontor hos Voxeværket, får du mødelokaler i hele landet.

Hvad er inkluderet i huslejen?

Lejen inkluderer samtlige udgifter til drift og forbrug. Det skal helst være så nemt og enkelt, som muligt.

Infrastrukturen til kontorhotellet er fantastisk. Sammenfletning af E20 og E45 motorvejen, Fredericia Banegård tæt på, Terminalen i Taulov og måske Danmarks største erhvervshavn og kun 40 minutters kørsel til Billund, hvis du får internationale gæster. Så transportmuligheder til lands, til vands og i luften får du nok ikke bedre!

Vil du have et par gode råd, når du skal til at leje et kontor? Så har vi samlet en guide, der giver nogle redskaber til dig der måske skal leje første gang. Læs den her.

Vi glæder os til at vise dig Fredericia!

© Copyright - Voxeværket