Hvilket kontor skal jeg vælge

Jagten efter kontorer kan ofte virke lang, uigennemskuelig og der rejser sig måske mange spørgsmål, når først man har kigget lidt på de forskellige muligheder.

Vi har forsøgt at give dig et par gode råd til, hvordan du vælger et godt kontor og hvilke ting, du skal være opmærksom på.

Kontor, kontorhotel eller kontorfællesskab

Det kommer måske ikke som en overraskelse, at vi anbefaler, du gør dig overvejelser hvorvidt du ønsker dit eget erhvervslejemål, at bo i et kontorhotel eller kontorhotel og heraf; om din kontorplads skal være i et åbent kontor sammen med andre, eller hvor du skal kunne lukke din dør.

Mulighederne er ofte, i kontorhoteller / kontorfællesskaber flyverpladser, et fast åbent kontor eller et lukket kontor.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Når du har gjort dig overvejelser, og måske endda taget en beslutning, omkring hvilken type kontor du ønsker at bo i, så kan du begynde at pege lokationen ud. Du har med garanti præferencer for lokationen, men her er det vigtigt at sammenholde tankerne omkring typen af kontor, med de muligheder der er ud fra din ønske-lokation.

Betingelser for leje

Hvis det er første gang, du skal leje et kontor, så har vi samlet et par ting, du altid kan spørge om. Ligeledes punkter, som du skal være opmærksom på:

  • Hvor stort er depositum for lejemålet
  • Hvor lang en bindingsperiode er der
  • Er der noget opstartsgebyr
  • Hvad dækker huslejen over

Mødelokaler tilknyttet kontoret

For mange, er mødelokaler essentielt. Derfor anbefaler vi altid du hører ad, om der er tilknyttet mødelokaler til kontoret – og om det er inkluderet i huslejen.

Hvis du har et større erhvervslejemål, så kan du ofte indrette det selv. Men lejer du et kontor i et kontorhotel, er det en god ting at vide. Vores kontorpriser indeholder dog altid mødelokaler, når du lejer et kontor.

Forsikring af lejemålet

I 9 ud af 10 tilfælde, er du selv ansvarlig for at forsikre, dine ting. Vi anbefaler dog altid at du spørger ind til forsikringen og den generelle sikkerhed i bygningen.

Er der alarm? Er der en procedure for hvis sidste lejer går? Er der automatisk lås på hoveddøren?

Kontakt Voxeværket

Hvis du synes at vores koncept er fedt, vi har lejemål der matcher dine behov, så tag endelig kontakt til os. Det kan du gøre på kontaktsiden her

© Copyright - Voxeværket