Hvad er et lukket kontor?

I Voxeværket har vi forskellige kontortyper, alt efter hvilken virksomhed der skal leje kontor hos os. Dengang vi åbnede i Voxeværket Roskilde i 2013, var ejendommen helt åben og uden de glasvægge, der er med til at definere den i dag.

Her var forestillingen at skabe et kontorfællesskab, hvor mange virksomheder sad side om side med hinanden. Men efter mange fremvisninger var budskabet klart: Der skulle være mulighed for at lukke sin dør!

Hav kontor med andre – men luk din dør

Vi begyndte derfor at bygge glasvægge i bygningen. I dag er størstedelen faktisk glaskontorer, og man har mulighed for at bo side om side med mange virksomheder.. Der er bare glas imellem.

Glasvægge i åbent kontormiljø

Et lukket kontor hos Voxeværket er i dag til virksomheder, som gerne vil have deres eget kontor med mulighed for at lukke døren, præge indretningen selv og kunne tale ‘højt’ og uden at blive generet. Fordelen ved at leje et kontor i et kontorfællesskab som os er, at fællesudgifterne som rengøring, internet, el, vand og varme er noget, der bliver delt af alle lejerne i det hus, man bor i – og alt er inkluderet i huslejen.

Så du bliver altså ikke opkrævet mere på den front, når du lejer et lukket kontor. Vi tilbyder lukkede kontorer i alle størrelser, og du vil stadig blive en stor del af fællesskabet. Du får adgang til fine kantineforhold – alt efter hvilken by du vil bo i.

Er der nogle Voxeværker, der ikke har lukkede kontorer?

Svaret er ganske enkelt nej. Alle vores ejendomme har lukkede kontormuligheder. Nogle af vores kontorhoteller har faktisk kun lukkede kontorer. Eksempelvis Taastrup og Fredericia.

Hvad koster et lukket kontor?

Vi får tit spørgsmålet om, hvad et kontor koster, og hvad et lukket kontor koster. Priserne starter fra 2.265,- ex moms pr. måned (2.831,25,- inkl. moms) – du kan finde dem lige her.

Prisen afhænger af de kvadratmeter, du skal bruge – og ikke mindst hvorhenne i landet. Du kan udfylde kontaktformularen “skal vi leje” på højre side af teksten her. Så tager vi kontakt til dig inden 24 timer.

Kan man se de lukkede kontorer?

Det kan du tro. Vi tilbyder fremvisninger til alle, der har lyst. Så der er ingen undskyldning, hvis du er interesseret i et lukket kontor. Fremvisninger er uforpligtende, og vi nyder bare at vise vores skønne kontorfællesskab frem for dig.

Læs mere om Voxeværket lige her.