FORDELE VED AT LEJE ET KONTOR I ET KONTORHOTEL

Ikke alle kan starte deres forretning i en garage ligesom Amazon, Microsoft, Disney osv. De fleste mindre virksomheder ved at et kontor er nøglen til at få succes, da du her lægger alt fokus rettet mod din virksomhed.

Det ses oftere at mindre virksomheder vælger at investere i et kontor, hvor de kan være i det perfekte kontormiljø, for at fokusere 100% på deres forretning. Du føler måske et lejet kontor kan blive en unødvendig omkostning, der sagtens kan spares væk, men lad mig fortælle hvorfor din forretning har behov for et kontor i et kontorhotel!

DIT IMAGE UDADTIL

Fremstå professionelt, så folk tager dig alvorligt!

Virksomheder der driver deres forretning fra professionelle kontorfælleskaber, øger deres troværdighed og ser mere professionelle ud, end dem der vælger at have et hjemmekontor. Det er essentielt at dine kunder har tillid til din forretning og dette kan være et problem hvis du til dagligt arbejder på caféer eller hjemme i stuen.

En guidet tur i Voxeværkets flotte kontorhotel i Aabenrå

DEN PERFEKTE PLACERING

Fleksibilitet er nøglen bag et sundt arbejdsmiljø

Som forretningsdrivende er det vigtigt du altid er tilgængelig overfor dine kunder og klienter. Dette er et punkt kontorfællesskaber har stort fokus på, da vi giver lejere mulighed for ikke kun at bosætte sig på en enkelt adresse, men i hele landet.

Hvis du arbejder med kunder, der besøger dig, er beliggenhed naturligvis alfa og omega. Vi anbefaler derfor at du tager stilling til offentlig transport og afstande til motorvejen. Så du kan ramme både de gående, dem der benytter tog og bus eller dem, der kommer kørende. 

Det behøver ikke altid være den mest centrale del af centrum, du skal kigge efter, hvis dine kunder primært besøger dig i deres bil. Men omvendt, skal det heller ikke være så langt ude, så du fraskriver kunder fordi de ikke kan besøge dig, når de bruger offentlig transport.

Inden du vælger den geografiske placering af dit nye kontor, er det en god idé, at sætte dig i kundens sted.

Voxeværkets kontorfællesskaber

KONTORFÆLLESSKABETS INFRASTRUKTUR

Hold det maksimale fokus, på det der er vigtigt og overlad resten til os.

Dette punkt taler for sig selv, for hvis du har et kontor i et kontorfællesskab, har du også adgang til dens infrastruktur på forretningsniveau. Det er vigtigt for alle minder virksomheder at maksimere deres effektivitet. Hvis du på dit hjemmekontor har forringet netværkshastighed, dårlig mobilforbindelse eller pludselig bliver nødt til at tage tid ud af kalderen for at gøre kontoret rent, ville de fleste blive frustreret.

Gør dig selv og din forretning en tjeneste, og overlad de overflødige problemer til udlejeren, så du kan fokusere på at bygge din virksomhed større.

Du får mulighed for fiber-net internetforbindelse, rengøring hver eneste aften, perfekt telefonforbindelse og visse steder en receptionist. Alle de manglende elementer, der tilsammen giver dig mere drivkraft i hverdagen.

MØDELOKALER

Forretningsmøder kan have stor betydning for din virksomheds fremdrift

For at din forretning kan invitere klienter og kunder indenfor, er det essentielt med mødelokaler, der har den rette indretning. Der er taget forbehold for de mest anvendte ting, såsom tavler, fremvisningsskærme, projektor osv. Det giver dig mulighed for at holde et professionelt oplæg, for dine klienter og kunder i professionelle rammer. Som tidligere nævnt, har du rig mulighed for at benytte kontorerne rundt omkring i landet, det samme gælder mødelokaler. Dvs. har du dit hovedkontor på Amager, men har et forretningsmøde i Odense eller Aarhus, er der rig mulighed for at booke et mødelokale.

NETVÆRK!

De rette relationer og forbindelser kan ændre alt

En hver forretningsdrivende bliver aldrig træt af at udvide sit netværk, uanset størrelsen. Man finder hurtigt ud af, at nøglen til vækst kommer igennem forbindelser, for det er sjældent at man kan lære alting selv. Har du et kontor i et kontorfælleskab, er der rig mulighed for at interagere med andre virksomheder. Brug dine med-lejere som sparringspartnere – Lær fra dig og sug ny viden til dig! Det kunne muligvis ende med i lavet en forretning sammen.

Håber de ovenstående punkter hjælper dig på vej i beslutningsprocessen! Hvis du vil høre mere omkring kontorfællesskaber og virksomheden bag det, fortæller Marcus (CMO) kort om kontorfællesskabet Voxeværket

Eksempler på nogle af Voxeværkets lejere

© Copyright - Voxeværket