Kontorer i Voxeværket Ringsted

Vores mindste kontorhotel er i Ringsted

I Ringsted har vi nu vores mindste kontorhotel. Vi måler det mindste på baggrund af kvadratmeter. Således kunne det i princippet også være på antallet af kontorer.

Vi forventer dog i 2021 at kunne udvide med et (eller to) kontor mere. Hvis du er interesseret i at høre mere til den del, så skriv til Henrik her.

Endnu et kontor på en stationsbygning

Vi åbnede vores afdeling i Ringsted. Vi synes der manglede et hyggeligt kontorhotel i Ringsted, hvor der også var en fornuftig mængde forespørgsler. Samtidig havde vi god succes med kontorhoteller på stationsbygninger gennem DSB med både Voxeværket Hillerød og Voxeværket Charlottenlund.

Vi oplever større og større efterspørgsel efter kontorer. Derfor er vi altid på udkig efter nye, spændende bygninger hvor man kan tænke det danske erhvervsliv ind. For her skal være plads til os alle sammen, og vi vil rigtig gerne gøre en forskel for mindre virksomheder i Danmark. Det kan vi blandt andet ved at tilbyde kontorer, der prismæssigt er i en kategori, hvor de fleste af os kan være med.

Laver I fremvisninger under corona-pandemien?

Som udgangspunkt opfordrer vi til online fremvisninger – eller telefoniske fremvisninger. Her tager du ud på stedet, tager et mundbind på og bliver guidet telefonisk gennem kontorhotellet. Dette tilbyder vi i hele Danmark. Vi mangler selvfølgelig noget relationelt, når vi laver denne type fremvisninger, men har stor succes med det – og folk synes faktisk det er ret sjovt.

© Copyright - Voxeværket