Vi åbner nyt hus på Sjælland!

Nyt kontorhotel i Albertslund

Denne spændende domicilejendom, der tidligere har huset Bodenhoff – Konica, er tegnet af den kendte Tegnestue Vandkunsten og opført tilbage i midt 80’erne. I dag danner bygningen rammen for et kontorfællesskab i Voxeværket.

Ejendommens kubistiske konstruktion rummer en helt unik konferencesal med 7½ meter til loftet. Denne er lettilgængelig og placeret lige i hjertet af bygningen. I konferencesalen er der mulighed for at broadcaste worldwide eller afvikle foredrag for op mod 650 siddende gæster.

Konferencesalen omkranses af mere end 30 kontorer og store fællesarealer, spiseområde, mødefaciliteter og meget mere til. Ejendommen er derfor særdeles anvendelig for mange forskellige brancher og kan rumme en unik arbejdsform og-dag, der passer til dig og dit firma.

Mange faciliteter & tilbud!

Da konferencesalen, som nævnt, er placeret helt centralt i bygningen, er kontorer, kantine og mødelokaler placeret ud fra og omkring den. De højloftede gange fører altså hele vejen omkring og rundt i både de åbne og lukkede kontormiljøer – dette resulterer i en sammensluttet atmosfære, hvor alt er let at komme til.

På trods af den industrielle bygning med de solide betonvægge er den hyggelige stemning ikke til at overse i dette kontorhotel. De store vægge udgør nemlig fantastiske flader til malerkunsten, og du vil derfor uden tvivl møde de mange farver og interessante motiver, når du besøger Voxeværket Albertslund.

Den fælles kantine er også velegnet til varmt køkken, og det kan jo komme til gavn både i hverdagen og ved spændende lejligheder. Den er placeret i stueetagen med vinduer fra gulv til loft, så du kan nyde udsigten til de omkringliggende udendørsområder – og er det godt vejr, kan du træde lige ud i haven gennem kantinen også. Rammerne for hyggelige frokostpauser, sociale arrangementer og events er i en klasse for sig her i Albertslund.

Placering & Bygning

Ejendommen ligger samtidig rigtig fint og centralt placeret med kun 1 km til Albertslund Station, hvis du foretrækker offentlig transport. Er du selv bag rattet ligger Roskildevej og Motorring 4 kun 2 minutters kørsel fra bygningen, som i øvrigt har masser tilhørende parkeringspladser.

Arkitektfirmaet Vandkunsten, der står bag både konstruktionen og udsmykningen af dette kontorhotel, har lagt pen og papir til en række ikoniske bygninger i Københavnsområdet. Herunder ROCKWOOL-koncernens hovedkvarter i Hedehusene, som i grundform er identisk med bygningen på Hedemarksvej, hvor vi nu driver Voxeværket Albertslund fra.

Se hvilke ledige kontorer vi har i Albertslund her. 

© Copyright - Voxeværket