Ledige kontorer med udsigt ud mod Havnevej

Online fremvisninger

Vi tilbyder online fremvisning af kontorer.

Når du booker en fremvisning med Henrik eller Marcus, får du tilsendt et link, som du skal følge når aftalen starter. Skal du eksempelvis se et kontor i Roskilde, eller et hvilket som helst andet kontorhotel, skal du blot tage ud til stedet (gerne med mundbind) og trykke på det tilsendte link til den aftalte tid. Så guider vi dig mens vi kan “hilse” på hinanden over skærmen.

For os er det en god måde både at holde gang i væksten i Danmark, som vi opfordres til, men samtidig også holde afstand.

Vi har siden nytår afholdt flere fremvisninger på den måde. Det fungerer rigtig godt for både os – men også jer der ønsker at leje et kontor. Uanset om man så kigger i kontorlokalerne i Aabenraa, Egedal eller Esbjerg.

For os er det vigtigt at man ser sit kontor, får en fornemmelse af fællesområderne; toiletter, mødefaciliteter, spiseområde mv. Og det mener vi ikke, man kan ved eksempelvis billeder eller video på nettet. Derfor accepterer vi, at man kommer rundt i huset – og holder afstand.

Dog har vi folk rundt i husene, der sørger for at vores lejere stadigvæk får den service de har brug for. Eksempelvis hvis en pærer er gået, så skifter vi den på skæve tidspunkter.

Book en fremvisning af et kontor

Søger du et kontor i en specifik by, så tryk her og vælg hvornår du ønsker en fremvisning.

Vi glæder os til at “se” dig.

© Copyright - Voxeværket