Ny prik på Gymnasievej 21 i Køge

Med udsigt til op mod 2.000 m2 stort kontorfællesskab i Køge, har vi nu tilføjet hus nr. 22 i rækken af kontorfællesskaber under vores vinger. Vi åbnede her mandag d. 15.februar 2021 og lejer nr. 4 er rykket ind her onsdag formiddag …

De første runde 1.000 m2 er klar til brug og indflytning … bløde eller hårde gulve … møbler eller uden og huset rummer tre dejlige, veludstyrede mødelokaler, fælles loungeområde og emmer af go’ stemning.

Se siden her: https://voxevaerket.dk/koege

Kender du nogen, der har brug for et kontor, kvitterer vi med et par gode flasker vin for rette henvisning, der har et print af nærværende med til fremvisning og skriver en aftale med os.

Vores kontorhotel i Køge

Marcus Oxe er ny adm. direktør

Pr. 15. februar 2021 har vi i Voxeværket besluttet at det er tid for nye unge kræfter at komme til. Vi vil begge fortsat drive og udvikle huset i fællesskab, men det har længe været Gamle-Oxens ønske at kunne koncentrere sig om at finde nye Voxeværker, der kan rulles ud i kæden foruden at fylde de enkelte huse med lejere …

Marcus har været med i Voxeværket siden 2017 og er vokset godt og grundigt med opgaverne. Det er en helt naturlig udvikling huset gennemgår og Marcus vil med garanti føre Voxeværket frem mod 2030 med stor ildhu og engagement.

Marcus og Henrik Oxe er direktører i Voxeværket

Tilbud til vores lejere

Inde på hjemmesiden, hvor du kan logge på ”for lejerne”, finder du nye ekstraordinært stærke tilbud på bl.a. forsikringer, brændstof o.m.a. Husk at brug platformen; jo flere vi er som gør brug af fordelene i de pakker, der er stillet til rådighed, desto bedre vilkår følger … særligt er den med brændstof altså slet ikke skæv.

Gå ind på siden her: https://voxevaerket.dk/fordele

Hvis du ikke kan få adgang til siden, så send en mail til Marcus på mo@voxevaerket.dk

Du kan booke mødelokalet her online på voxevaerket.dk

Hør Marcus fortælle om Voxeværket her

© Copyright - Voxeværket