Hjemmesiden får et løft

Vi voxer hele tiden, og det samme gør vores ambitioner! Med nytåret kommer masser nyheder

Godt nytår!

2021 har været et fantastisk år med mange højdepunkter. Vi har flyttet hovedkontor, vi har nyistandsat lejemålene, og så er vi flyttet ind i mange flere byer. Det foregående år er familien også blevet større – Det er både blandt os i teamet bag Voxeværket, men også ude hos alle jer i vores skønne huse. Velkommen til alle de nye medarbejdere, lejere og ‘flyvere’ rundt om i landet!

Ny hjemmeside

For at gøre plads til alt det nye, må vi sige farvel til noget af det gamle. Vi har derfor valgt at opdatere vores hjemmeside og give den et nyere og mere lækkert design. Det gør vi hovedsageligt af én grund; Det skal være så let for jer, som overhovedet muligt – det er altid en prioritet for os.

Hjælp fra dig

Den nye hjemmeside sættes i verden fra d. 14.-16. januar 2022. Derfor kan du fra dags dato og i den nærmeste fremtid opleve teknikaliteter, der driller, eller ikke helt stemmer. Sker det, må du meget gerne skrive det til os på kontakt@voxevaerket.dk eller ringe til os på 70 70 70 41 – vi vil meget gerne hjælpe dig eller bare høre dit input.

© Copyright - Voxeværket