Fællesskabet voxer med en ny praktikant!

Højsæsonen nærmer sig i erhvervslivet blandt mindre virksomheder i Danmark. Sommerferien er slut og folk skal tilbage på kontoret, som giver længere arbejdsdage til Voxeværket. Vi har derfor valgt at ansætte en praktikant under uddannelse, som er med til at håndtere de praktiske opgaver, der til tider kan være hårde for familie-virksomhedens skuldre.

Q&A: Interview med vores praktikant Emil, som læser til Markedsføringsøkonom i Roskilde.

Hej Emil …

Q: Hvorfor valgte du din praktikplads hos Voxeværket?

A: Mange store virksomheder får årligt praktikanter, med arbejdsopgaver lavet på forhånd som de skal fuldføre, hvilke ikke er noget søger. Jeg søgte en lille arbejdsplads på 2-5 mand, da det ville give mig den største chance for at forme de 3 måneder, som jeg kunne tænke mig de skulle være. Det var et krav Marcus og Henrik var friske på at opfylde, og de var meget åbne omkring, hvad jeg kunne tænke mig at lave. Så pga. deres fleksible måde at konstruere et 3 måneders forløb, valgte jeg Voxeværket.

Q: Hvordan var dine forestillinger om branchen inden og efter du startede?

A: Jeg har aldrig beskæftiget mig med kontorfællesskaber, hvilket ikke er så underligt, da jeg kun er 22 år gammel og til dagligt studere. Jeg kan se et stort potentiale i forretningen, hvis jeg nu havde valgt at blive iværksætter i stedet.
Jeg var overrasket over, hvor fleksibelt ens arbejdsdage kan blive, ved brug af kontorfællesskaber. De mange muligheder for frit at benytte sig af kontorerne rundt i landet, til f.eks. forretningsrejser, til en billig husleje, overraskede mig positivt. Det er helt sikkert noget jeg vil anbefale til folk med en travl hverdag.

Q: Hvordan har dine 2 første uger været hos Voxeværket?

A: De har været super gode! De fleste af de problemstillinger jeg er blevet stillet overfor, kræver selvstændigt arbejde, som falder mig helt naturligt og det er fedt at kunne udarbejde løsninger med nye metoder, jeg lærer herfra.

Det var en lettelse da jeg fik at vide Voxeværket matchede studiets krav, så jeg hurtigst muligt kunne skrotte zoom-undervisningen og komme i gang med noget jeg synes er mere relevant.

Jeg ser frem til de yderligere 10 uger, som har udsigter til at blive meget lærerige.

 

Q&A til Voxeværkets medejer (CMO)

Hej Marcus…

Q: Hvorfor har Voxeværket anskaffet sig en praktikant?

A: Vi har, ligesom så mange andre, kørt på et lavere blus mens corona-pandemien har stået på. Vi vidste dog at opstarten ville blive hård, da erfaringen fortæller os at efterspørgslen på kontorer stiger en lille smule efter industriferien.

Emil er et super godt match til det vi søgte, som indebærer web-optimering/design, SEO, markedsanalyser mm.

Derudover arbejder vi til dagligt med at hjælpe virksomheder, så det var helt naturligt at hjælpe Emil med at få en praktikplads, så han kan få noget erhvervserfaring og se hvordan en lille, travl virksomhed som Voxeværket fungerer.

© Copyright - Voxeværket