Her er gangen med forskellige kontorer

Fællesskabet, en effektiv ramme

I et stort forskningsprojekt, publiceret i The Occupational Medicine & Health Affairs under titlen: ”Impact of workplace environment of health workers”, (se evt. artikel på ledige-kontorer.dk) undersøgte man medarbejderes trivsel i Medicinalindustrien i forhold til det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, og resultaterne fra undersøgelsen er i store dele mulige at overføre til andre typer af brancher.

Studiet viste blandt andet, at (89%) af de adspurgte havde en holdning til, at holdånd var yderst vigtig i forhold til deres præstationer og produktivitet. Studiet viste også en klar sammenhæng mellem det fysiske arbejdsmiljø og medarbejderens trivsel samt produktivitet på arbejdspladsen, hvilket er relevant viden for mange arbejdspladser i dag.

Hos Voxeværket ser vi det som vores fornemmeste opgave at skabe rammerne for et godt kontormiljø, der kan bidrage til den gode fællesskabsånd mellem vores lejere. Vi vil skabe de bedste betingelser med inspirerende og produktive tiltag for at øge alle lejernes trivsel.

Vil du være med til at præge det gode arbejdsmiljø? Vi kan alle gøre en forskel i dag!