Endnu et kontorhotel i Sønderjylland

Voxeværket Sønderborg

Vi kan med stolthed annoncere, at vi kan åbne dørene for endnu et stort kontorhotel i Sønderjylland. Med de nyistandsatte kontorlokaler og store grønne områder er Voxeværket Sønderborg perfekt til dig, der står og mangler et kontor til din virksomhed – både hvis det kun er dig, eller at I er flere på holdet. De mange faciliteter, som f.eks. gratis tilhørende parkeringsplads, store fællesområder, kantine- og spiseareal mm., gør det fordelagtigt at flytte ind her.

Vores kontorhoteller nær ‘a grenz’

Som mange i familien ved, er vi allerede ret integreret i Sønderjylland, og vi arbejder hele tiden på at skabe et stærkt fællesskab mellem alle vores huse. Som lejer i Sønderborg, kan du til hver en tid besøge husene i både Padborg, Aabenraa, Rødekro og mange flere. Du kan også møde dine partnere og kunder på Fyn og Sjælland, hvor vi har mindst lige så mange flotte kontorhoteller. Der står altid et mødelokale til rådighed, og der er varm kaffe på kanden.

Vi glæder os til at se dig!

Voxeværket Sønderborg står klar til indflytning. Så er du interesseret i et prisvenligt kontor, der matcher dig og din virksomheds behov, i et stærkt fællesskab af virksomheder inden for alle brancher, så book en fremvisning allerede nu, eller ring på 70 70 70 41 – så finder vi et helt fantastisk tilbud til dig.

© Copyright - Voxeværket