Vi oxer derudaf – igen!

Velkommen tilbage

I lang tid har vi måtte leve med begrænsede online-møder, rundvisninger på film og spritstandere i hvert eneste kontorhotel – men det er slut nu! Voxeværket er tilbage med en masse spændende nyheder, mange flere muligheder og endnu større ambitioner for og til dig.

Du kan læse om det hele her… eller du kan se denne lille YouTube-video, hvor Henrik Oxe personligt præsenterer alle de mange nyheder. I videoen får du også et sneak-peak af de nye kontorhoteller, og du kan endda møde vores søde kontorhund Balou.

Vi udvider – tre nye kontorhoteller!

Som du måske har bemærket, har vi tilføjet hele tre adresser til Voxeværkets allerede lange liste.

Det første og netop færdigbyggede kontorhotel, finder du i Taulov. Huset er placeret blot ét minut fra motorvejen og forbinder både Nord-, Vest- og Sønderjylland samt Fyn. I Voxeværket Taulov er der plads til ca. 15 lejere, og det er ideelt for dig, som rejser rundt i hele Danmark. Dette mere moderne og lækre kontorhotel fungerer også som en erstatning for det gamle Voxeværket Fredericia, som du, der i forvejen er lejer, måske husker.

Til dig, som har mange forbindelser til den store handelspartner Tyskland, er vores nye kontorhotel i Tønder helt perfekt! Voxeværket Tønder bliver en af de større huse med hele 600 kvm. at leje sig ind på. Vores kontorhotel i Padborg var ved at være godt fyldt, og vi glæder os til snart at kunne tilbyde mere plads i syden.

Vi åbner desuden et helt nyt sundhedshus, en branche vi hidtil har været ukendte med, i Bagsværd. Kontorhotellet kommer til at have fokus på sundhed og velvære, og det er især et godt tilbud til dig, der arbejder med alle former for behandling, terapi, konsultation og klinik. Her har vi lokaler til hele 20 lejere, så der er masser plads til dig og din virksomhed.

Alle de nye kontorhoteller skaber også flere muligheder for alle vores nuværende lejere. Vi kan nemlig tilbyde endnu flere mødelokaler nu, som du kan booke og benytte ligeså meget, som du vil.

Nye ansigter – mød os

Udover kontorhotellerne, har vi også udvidet teamet. Du kan møde de tre nye medarbejdere her!

Til at hjælpe med både ind- og udflytning har vi ansat on-board manager Jonathan Davies. Hans arbejde består i at give alle vores nye lejere end varm og tryg velkomst, og i at sige pænt farvel og på gensyn til dem, der forlader os. Du kan også altid skrive til Jonathan, hvis der opstår praktiske udfordringer på dit kontor. Så står han klar til at hjælpe dig.

Peter og Nils Peter er ansat, som de to nye servicemedarbejdere. Er du lejer i Vestjylland, vil Peter rigtig gerne tage hånd om dig. Er du derimod på Sjælland, er Nils Peter til rådighed for dig og din virksomhed. Så har du udfordringer eller spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Deres vigtigste opgave er at sikre en let og fordelagtig oplevelse for dig hos os i Voxeværket.

Vi glæder os til at se dig

Vores hovedkontor er flyttet fra Roskilde til Havdrup, hvor vores adm. dir. Marcus Oxe sidder sammen med Henrik Oxe, bogholder Eva Johannesen og studentermedhjælper Luna Chrøis. Derudover finder du også tit kontorhunden Balou mellem skrivebordene. I Havdrup kan du snart oprette et fjernlager. Vi har 300 kvm. lager til rådighed på adressen, og du er meget velkommen.

Og vi er slet ikke færdige endnu – vi har nemlig planer om mange flere åbninger af kontorhoteller i den nærmeste fremtid.

Vi glæder os sådan til at møde dig, ‘leje’ med dig og vise dig alle de muligheder og nye fordele, du får hos os i Voxeværket.

© Copyright - Voxeværket