Nye kontorhoteller i Hovedstaden!

To nye kontorhoteller!

Butikken boomer, og vi kan med stolthed åbne dørene for endnu to kontorhoteller. Begge er placeret i Region Hovedstaden, det ene ligger i Allerød, Nordsjælland – det andet i hjertet af København på Vesterbro. Det betyder, at vi kan tilbyde endnu mere erfaringsbaseret udveksling mellem lejerne, men også at vi kan åbne for flere mødelokaler!

Voxeværket Vesterbro

På Vesterbrogade finder du et af de nye kontorhoteller i Voxeværket. Voxeværket Vesterbro er indbydende med lyse, minimalistiske rammer og masser af naturligt lys gennem de mange store glasvægge. Desuden tilbyder stedet køkkenfaciliteter, virksomheder med erfaring, store og små kontorlokaler, og, som altid, en varm kop kaffe.

Voxeværket Allerød

Er du mere til en kontorhotel i rolige omgivelser, men med direkte adgang til downtown København? Så er kontorbygningen i Allerød et perfekt bud til dig! Voxeværket Allerød er et af vores større steder, og det rummer derfor også store ambitioner. Fordelt på de to etager har vi masser kontor- og mødelokaler, som står til rådighed for alle, der er interesseret. Derudover er Voxeværket Allerød moderne og nyistandsat, og det er derfor lige klar til brug.

Få kontorer ledige

Vores nye huse er altid meget populære, og der er derfor allerede meget få lokaler ledige. Derfor skal du skynde dig at kontakte os på nr. 70 70 70 41 eller mail, så finder laver vi et fantastisk tilbud, der passer til dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig!

© Copyright - Voxeværket