Hvorfor vælger virksomheder kontorfællesskaber?

Hvorfor virksomheder vælger kontorfællesskaber

I princippet kunne overskriften ligeså vel være “hvorfor virksomheder vælger kontorhoteller”. Men ikke desto mindre, så betegner vi os selv som et anderledes kontorfællesskab. Vores kontorejendomme er alle anderledes, ikke to er ens men alligevel er der principper og holdninger, der går igen, når vi snakker med kommende, nye og etablerede lejere. 

Stor efterspørgsel på kontorpladser

Vi oplever daglige forespørgsler fra vores målgruppe. Vores kernekompetence ligger i at udleje kontorlokaler til virksomheder med 1-8 medarbejdere. Mange af vores nuværende lejere har valgt Voxeværket, fordi løsningen indeholder en ”alt-inkluderet”-pris. Du får altså en husleje, hvor der er tænkt på, at virksomheder bare skal flytte sine kontormøbler eller computer, og så er alt andet klart.

Derudover er mennesker oftest flokdyr, der søger samhørighed. Mange af vores nuværende lejere har deres eget lukkede kontor, men spiser sammen i køkkenet om morgenen eller til frokost. Viden søges, humør spredes og netværket udvides.

Lejerne gør en forskel

Mange virksomheder søger derfor kontorfællesskaber (eller kontorhoteller), når de skal flytte, fordi man har muligheden for at interagere med andre brancher og får meget, for få penge.

Derfor er spørgsmålet ofte: “Hvilke lejere har I nu?” og det fortæller meget godt, at man dels opsøger noget kontakt med andre brancher end lige sin egen. Ofte er det faktisk også et plus, hvis vi har to kontorlejere, der er indenfor samme branche. Der sker ofte en vigtig vidensdeling, når man mødes over en kop kaffe.

Kontorlokaler spiller en stor rolle

Virksomheder hos os vælger os naturligvis også i stor grad på baggrund af lokation, størrelse på kontoret og andre individuelle virksomhedsbehov. Men man må slet ikke undervurdere værdien i netværk i huset.

Voxeværket Roskilde er et af vores bedste kontorhoteller målt på samhørighed, morgenmadsordning hver fredag og mange andre ting. Det er blandt andet også disse ordninger der gør, at virksomheder ønsker at blive en del af disse kontorfællesskab.

Ledige kontorlokaler til din virksomhed

Er du interesseret i at vide, om din virksomhed kan bo i et kontorfællesskab i Voxeværket-Regi? Bare rolig … Det kan stort set alle virksomheder. Vi har både liberalt erhverv, klinikker, læger og meget andet boende rundt i vores kontorhoteller.

Nogen af ejendommene har vi også lager på, men det er desværre ikke alle.

Vil du leje et kontor, høre om mulighederne eller høre, hvilke kontorer vi har ledige, så tag fat i os på vores kontaktside her

© Copyright - Voxeværket