Fordele ved et kontorhotel eller kontorfællesskab

Når virksomheder i dag skal flytte kontorer, er der rigtig mange der vælger at flytte til et kontorhotel eller kontorfællesskab, uanset hvilken kontormodel, de kommer fra.

Årsagerne er vidt forskellige, når virksomheder rykker ind i et kontorhotel. Vi har samlet lidt punkter, som du måske kan finde inspiration i, hvis du overvejer at rykke til et kontorhotel. Du kan læse dem herunder.

Kolleger på tværs af brancher

Har du boet alene før (og med du mener jeg din virksomhed, hvor I måske er flere), så kan én af fordelene være at du lige pludselig bor under samme tag med andre virksomheder.

Du lejer måske dit eget kontor, i kontorhotellet, men faktum er at I er under samme tag og indenfor samme ydervægge. Det betyder at du får en masse netværk, mennesker du kan sparre med og måske kunder eller leverandører lige ved hånden.

Er du alene i din virksomhed, vil du få en hverdag hvor du har følelsen af kolleger på kontoret, hvis I mødes ved kaffemaskinen eller på gangene. Du kan altid lukke din dør og få den ro, der skal til for at passe dit arbejde. Men fornemmelsen for liv er der. For mange giver det en lyst, et drive og vi har sågar hørt virksomhedsejere sige, at det giver lyst til at hoppe i arbejdstøjet, og stå op om morgenen.

Stordriftsfordelene i fællesskabet

Ofte når du lejer et kontor eller en åben plads i et kontorhotel eller kontorfællesskab, så får du de fleste steder en flad pris. Der kan selvfølgelig sagtens være steder, der gør det anderledes. Men en af fordelene hos Voxeværket er at du kender dine udgifter.

Huslejen er fast. Den er inkluderet vand, el, varme, internet og andre driftsudgifter.

Services der er variable fra sted til sted, kan du altid spørge til eller have in mente:

  • Printerløsning
  • Parkering
  • Brug af mødelokaler (Hos Voxeværket er det inkl. i alle lejeaftaler, og du får endda mødelokaler i alle vores afdelinger)
  • Kaffe
  • Rengøring
  • Kontormøbler
  • Frokostordning

Fleksible når du bliver større – eller skal skalere ned

Lad os tage udgangspunkt i, at du og din virksomhed beskæftiger 3 medarbejdere inklusiv dig selv. I har et kontor til tre personer, men på et tidspunkt bliver opgaverne flere og flere, så I skal ansætte en til. Lokalet gør måske at I ikke kan sidde 4 personer, og derfor skal I finde noget større.

Det har vi rigtig mange der vil. Uden at rykke adresse. Og det er dét et kontorhotel kan. For nu kan du blot skalere op, uden at skulle vente tre måneder med din opsigelse for så at rykke.

Det er fleksibilitet – for det går også den anden vej.

Tak fordi du læste med. Hvis du vil høre Marcus fortælle om Voxeværkets kontorhoteller, kan du se filmen med ham her.

© Copyright - Voxeværket