Et virtuelt kontor hos Voxeværket

Et virtuelt kontor, hvad er det?

Et virtuelt kontor er en ydelse på et kontorhotel, der hjælper virksomheder med at fremstå mere professionelle. Med et virtuelt hotel kan det fremstå som om, at virksomheden har et fast kontor – uden fysisk at være til stede på det givne kontorhotels arealer. Det kan være en fordel for forskellige typer af virksomhedsejere, der ikke vil være afhængige af fysiske lokaler, men derimod finder det fordelagtigt at have adresse i et bestemt område (fx de der bor udenfor storbyerne, de der bor i udlandet eller de der rejser meget).

Ydelsen det enkelte kontorhotel tilbyder vil være forskellig, men den kan blandt andet inkludere:

  • håndtering af telefonpasning – til de virksomheder der har behov for professionel håndtering af kundehenvendelser.
  • postmodtagelse – til de virksomheder der vil sikre sig, at posten bliver håndteret under ordentlige vilkår.

Et virtuelt kontor skaber med de ord en professionel ramme for virksomhedens daglige drift. Virtuelle kontorer gør sig typisk gældende for mindre virksomheder – hvis arbejde typisk udføres hjemmefra. Virksomheder, der har behov for en professionel firmaadresse og dermed ønsker at udstråle endnu større professionalisme.

Hvorfor vælge et virtuelt kontor hos Voxeværket?

Hos Voxeværket tilbyder vi også virtuelle kontorer til de virksomheder, der ikke ønsker en fast kontorplads. Hos os kalder vi det bare adresseservice, fordi det netop er en service og ikke en fast aftale.

Hos Voxeværket tilbyder vi adresseservice til 349 kr. + moms pr. måned, en minimal pris, hvor du er garanteret en professionel adresse uden nogen bindinger. Det er altid muligt at flytte den indgåede aftale til en hvilken som helst anden af Voxeværkets adresser – og det kan du gøre helt uden ekstraomkostninger (se værker).

Inklusiv i prisen er daglig postmodtagelse. Du kan til en hver tid sende din post til en af Voxeværkets adresser, og få den fremsendt eller hente den selv.

Desuden har du fra dagen, hvor du bliver en del af værket mulighed for at ’netværke’ med vores andre husende iværksættere.

Ønsker du yderligere service, tilbyder vi også opkaldsbesvarelse mod en ekstra pris, hvor din virksomhed kan få et lokalt nummer og lade vores sekretær i en af værkerne tage sig af de daglige opkald. Du vælger selv hvilket (se værker).

Så er du på udkig efter en professionel kontoradresse med ekstra ydelser, og hvor unikke forbindelser kan bidrage til en øget omsætning i din virksomhed – så lad Voxeværket være rammen. Det handler om at skabe rum til sit –  sæt dig selv fri og bliv en del af værket!