Til de nye og ambitiøse

Det kommer nok ikke som nogle overraskelse, at vi går meget op i fællesskab her i Voxeværket. Erfaringsdeling og sparring i og på tværs af husene er en stor prioritet for os, og derfor tilbyder vi løbende arrangementer, kurser og konferencer, som giver vores lejere de bedste forudsætninger for at få en spirende virksomhed. PreFlight Odense er et accelerator-program af Anders Knudsen for dem, der ønsker at optimere deres virksomhed og vokse til ud over landegrænserne. Programmet er målrettet nyopstartede og ambitiøse virksomheder med stort potentiale for især international vækst.

Til dig der…

Med dette program vil Anders Knudsen forsøge at skabe de bedste vækstmuligheder for virksomheder, der primært befinder sig i startfasen men på et solidt grundlag. Programmet er nemlig målrettet start-up samt scale-up virksomheder, som maksimalt er blevet sat i verden indenfor de sidste tre år. Derudover skal virksomheden have et stærkt team af medarbejdere, der har færdigudviklet et produkt eller en ydelse, som har potentiale både i og uden for Danmark – enkeltmandsvirksomheder har dog også mulighed for at komme i betragtning.

Hvor og hvornår

Alle er velkomne til at komme og få en snak – også selvom du og din virksomhed ikke nødvendigvis har voxeværk. Det hele foregår i huset i Voxeværket Odense mandag d. 10. oktober fra kl. 09:00-12:00. Hvis du er interesseret i denne fantastiske mulighed, skal du blot tage din kollega under armen og gå op til mødelokale 1, som ligger på anden sal. Her vil Anders stå klar med åbne arme og masser erfaring!

© Copyright - Voxeværket